Seneste indlæg

Dagpleje lige om lidt!

Dagplejestart

SÅ er der altså ikke længe til at Lille B skal starte i dagpleje.. 1. marts faktisk.. puha, hvor fanden blev tiden lige af? Jeg syntes stadigvæk han er så lille, og nu skal han bare til at gå i dagpleje, det er jo så vildt…

Man føler han altid har været der – kender I det?
Man kan næsten ikke huske sit liv, før man fik barn/børn..

Nå, men Lille B skal starte i dagpleje herude i Trige, hvor vi bor, så det er helt perfekt.
Dagplejemoren er SÅ sød, en lidt ældre dame, men virkelig sød. Hun går meget op i det motoriske, sanglege og at de kommer rigtig meget ud og får frisk luft – KÆMPE PLUS HERFRA.

Jeg syntes virkelig at det med at børnene kommer ud og får frisk luft, det er så vigtigt. Masser af frisk luft, de får styrket sanserne og alt det der – det bliver så godt.
I vores familie er der altid blevet sunget meget for os som små, så det har selvfølgelig smittet lidt af, jeg synger også meget for Lille B, især om aftenen når han skal putte.

Men i dagplejen har de en slags “månedens sang og remser” så finder hver dagplejegruppe den samme sang eller remse, som de så synger eller siger hver dag. Det syntes jeg er virkelig fint.

MEN! Det er selvfølgelig også lidt sørgmodigt, nu har jeg trods alt gået hjemme et helt år med Lille B, hvor det har været ham og mig det meste af dagen, og nu skal jeg også selv starte på arbejde snart og så begynder den rigtige hverdag ligesom.. Det er lidt svært syntes jeg.

Tryg indkøring

Jeg skal starte på arbejde igen d. 11 april, så jeg har god tid til at køre B ind i dagplejen, men det skal jo heller ikke tage FOR lang tid, for så bliver det sgu nok for svært for ham at finde ud af hvad der lige præcis skal ske??
De første par dage, der er jeg med i dagplejen, og der er vi der nok i 2-2,5 time, så han lige han møde de andre børn og bliver tryg ved dagplejemor, og så tænker jeg at de næste dage kan jeg aflevere ham og så hente ham 1-2 time efter, og så derefter hente ham med større mellemrum.. Det vigtigste er at han føler sig tryg når jeg går!

Men arbejde.. aaargh.. jeg glæder mig selvfølgelig til at komme igang igen, men for pokker hvor har jeg nydt at have fri hver weekend.. sommerferie der kunne gå op helt af sig selv, jul og nytår skulle jeg heller ikke tænke på.. Det har virkelig været dejligt! – men… man må tage det sure med det søde! Det skal nok gå, jeg skal bare lige igang igen!


Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *