Seneste indlæg

Nytårsforsætter????

Heeeej alle.
Og godt nytår!

Det er noget tid siden jeg sidst har lavet et indlæg, og jeg tænkte at det ville være passende med nogle nytårsforsætter?

2018 vs 2019.

2018 var fantastisk. Bertram kom til verden, vi købte rækkehus, fik ny bil, Sebastian fik nyt arbejde… Ej men det var faktisk et rigtig godt år.
Der har bestemt også været nedture, ikke alt har været en dans på røde roser. Vi har haft en del problemer i vores forhold, vi var endda ved at gå fra hinanden – men vi fik løst tingene, der arbejdes selvfølgelig stadig på en del, men det går i den grad fremad!

MEN. 2019 bliver et godt år! Vi skal med hele Sebastians familie til Rhodos. Min svigermor fylder 60, så vi er alle inviteret med på ferie. Det glæder jeg mig til – jeg har ikke været på ferie med Sebastians familie før, og det bliver også Bertrams første rejse – så jeg glæder mig.

Jeg fylder også 25 i år, og jeg går lidt med tanken om at holde en fest – både for familie og venner, men noget der byder på lidt mere end bare boller og lagkage – men længere er jeg ikke nået endnu 😀

Bertram fylder 1 år i år! Det er så vildt. Tiden er gået så hurtigt. Jeg husker stadig fødslen som var det igår, og nu kan jeg bare slet ikke følge med.. Han starter endda også i dagpleje d. 1 marts?! Puha, det bliver hårdt!

Nå, tilbage til nytårsforsætterne!

  1. Jeg har sat mig for at nu skal de overflødige kilo smides! Mit mål hedder minus 8-10 kilo. Jeg vil rigtig gerne ned og veje mellem 60 og 62 kilo. Jeg har ændret min kost, og nu skal der bare dyrkes noget motion.Efter jeg havde født, tabte jeg mig mega meget, og jeg var tilfreds med min krop. På trods af strækmærker osv – så var jeg faktisk tilpas i min krop. Men så ved jeg sgu ikke lige hvad der skete, jeg tror fanden tog ved mig, og vupti, så steg vægten sgu… Men nu skal der ske noget!

    Sebastian har endda sat en ferie på spil, hvis jeg klarer mit mål – så altså, det ville fandme være dumt at lade være!

  2. Operation soveværelse..
    Jeg kunne godt tænke mig at give vores soveværelse en kæmpe makeover. Klædeskabene trænger til at blive skiftet ud, måske et par fede træhylder på væggen og så skal der males. Måske en eller anden vild farve, eller bare en neutral – haven’t decided yet…
    Råd tages imod med kyshånd!
  3. Haven! Da vi købe rækkehuset, var haven ikke særlig velholdt.. faktisk var den overhovedet ikke velholdt.. Jeg har revet to af bedene op, så nu skal vi have fundet på noget nyt der skal være.. Terrassen kunne vi godt udvide lidt, og så kunne jeg godt tænke mig et urtebed. Men nu må vi se. Men et eller andet skal der ske med den have!

Det var lidt om mine planer for 2019.

Hvad er jeres nytårsforsætter?
Kommenter gerne!

Følg også gerne med på Instagram: Ceciliakoudal

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *