Seneste indlæg

På eget værelse eller ved siden af mor?

Skal lille B på eget værelse snart, eller stadig sove ved min side?

Her kommer lige lidt om mine tanker, omkring hvornår lille B skal på eget værelse..

Sebastian, min kæreste, arbejder om natten… Det vil jo så sige at i hverdagene er det kun lille B og jeg om natten. Lille B sover i sin vugge i soveværelset, ved siden af mig. Der er flere der har haft spurgt mig “skal han ikke snart ind på sit eget værelse og sove?” og nej… Det syntes jeg faktisk ikke han skal. Når det bare er ham og jeg om natten, hvorfor skal jeg så tage det fra ham, for at ligge ham ind på sit eget værelse, mutters alene? Han er altså stadig en baby, ikke 10 år.

Noget helt andet er, at jeg sådan set heller ikke har lyst til at ligge helt alene hver nat, med undtagelse af weekenderne, der er Sebastian hjemme.
Men jeg kan godt lide at sove i samme værelse som min søn, og jeg har virkelig ikke noget behov for at ændre på det lige nu. Så han bliver altså i soveværelset lidt endnu.

Det er så dejlig nemt at have ham lige ved siden af mig.. for det første er det nemt lige at give ham sutten hvis han vågner, men stadig gerne vil sove. For det andet giver det mig en dejlig ro når jeg går i seng, at han er LIGE der, jeg kan se han trækker vejret, jeg kan lige stryge ham blidt på kinden og så ligge mig til at sove.

Og nu tænker I sikkert – “hvad med sex, gør I så det mens B ligger ved siden af?” og NEJ. Jeg kan overhovedet ikke få mig selv til at være intim, mens min søn ligger ved siden af. Som i overhovedet ikke. Så sex må blive andre steder, det bliver hvertfald ikke mens min søn ligger ved siden af.
Og der tror jeg at det er en typisk kvinde-mor-agtig ting.. Det rører ligesom ikke fyre på samme måde, at der ligger en baby lige ved siden af.. Det kan de godt abstrahere fra, men det tror jeg altså bare ikke kvinder kan.. Eller er det bare mig?

Nå, nok om sex. Det må blive i et andet indlæg 😉

Der er da ingen tvivl om at han nok skal komme ind på sit eget værelse og sove, men hvorfor skal det gå så hurtigt? Jeg nyder den tid med lille B, især morgentimerne, når han vågner og giver en lille lyd fra sig. Så kan han lige komme over i mors seng, hvor vi ligger og putter, pludrer, han tager sine fødder ind i munden, han slår en lille prut og så griner vi lidt af det. Det er da livet, er det ikke? Det er hvertfald mit, og jeg nyder hvert sekund af det.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *